Zangeres ben je niet voor 1 ding. Ik heb de afgelopen jaren gemerkt dat ik er van geniet om aan veel verschillende settings een vocale bijdrage te mogen leveren. Zo kun je mij bijvoorbeeld boeken voor:

 

TROUWEN Persoonlijk vind ik niets mooier dan een bijdrage te mogen leveren aan de mooiste dag van twee mensen die de liefde hebben gevonden. Ik mag vooraan toekijken en toezingen en zien hoe God mensen samenbrengt. Wat een feest om bij zowel trouwdienst, ceremonie of receptie te mogen zingen!

ROUWEN De afgelopen jaren word ik steeds vaker benaderd om te zingen op begrafenissen. Het is heel bijzonder om deel uit te mogen maken van zo'n kwetsbaar en emotioneel moment in het leven van een familie. Ik vind het prachtig om te zien dat een lied vreugde maar ook troost kan brengen. Het is een voorrecht om daar aan bij te mogen dragen, juist in een periode van verdriet.

WORSHIP Tot voor kort mocht de aanbidding leiden in de gemeente de VEZ in Zwolle. Ik heb een fantastisch team mogen leiden en samen met de kerk groeiden we dichter naar Hem toe. Zingen is mijn passie, maar Jezus is mijn adem en mijn lied. Wil je dat ik een keer bij jou in de gemeente de aanbidding kom leiden? Neem dan contact op.

THEATER Als je me 10 jaar geleden zou hebben verteld dat ik zo gek op het podium zou doen als tegenwoordig had ik heel hard gelachen! En nu sta ik er toch! Met Op en Top Vrouw touren we door heel Nederland om vrouwen een geweldige avond te geven met een lach en een traan. Daarnaast help ik anderen om te schrijven aan hun eigen theaterstuk.